20220705-DRC-wijn-op-franse-ambassade3

Dit was ’t zomerse Chef’s menu

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_slider show_image_video_mobile=”on” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” background_color=”#6B6B6B” max_height=”1000px” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][et_pb_slide heading=”Amuse” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202208-amuse-tomaten.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” title_text=”202208-amuse-tomaten” alt=”202208-amuse-tomaten” sticky_enabled=”0″]

Wafel van Lida’s oude kaas met tomaatjes uit de tuin, harissa en verse kruiden

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Amuse” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202207-amuse-dolmade.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” title_text=”202207-amuse-dolmade” alt=”202207-amuse-dolmade” sticky_enabled=”0″]

Dolmade van vijgenblad gevuld met gerookte geitenkaas en maanzaadcrumble

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Amuse” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202207-amuse-komkommer.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” title_text=”202207-amuse-komkommer” alt=”202207-amuse-komkommer” sticky_enabled=”0″]

Zoetzure komkommer, granité van zuring, munt, dennen-olie en jeneverbesschuim

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2022/07/20220705-DRC-wijn-op-franse-ambassade9.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”20220705-DRC-wijn-op-franse-ambassade9″ title_text=”20220705-DRC-wijn-op-franse-ambassade9″ sticky_enabled=”0″]

Crudo van zeebaars met saus van limoen, bleekselderij, yuzu kosho en jalapeno, rode ui, gezouten limoenschil, krokante mosterd en visschubjes,  gefermenteerde kruisbes, blad en olie van Oost-Indische kers

Wijn: Etna Bianco Piano dei Daini 2020 (Sicilie, Italie)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” button_link=”https://www.instagram.com/p/CbNGCnzrtV4/” url_new_window=”on” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202208-1etussen-rodemul.png” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”202208-1etussen-rodemul” title_text=”202208-1etussen-rodemul” sticky_enabled=”0″]

Gegrilde rode mul, dashi-koffie saus, hazelnootolie, katsuobushi,
salade van hollandse garnalen, oester en zeekraal

Wijn: Passerina del Frusinate 2020 (natuurwijn uit Italie) of Pandore Blanc 2019 (Roussillon, Frankrijk)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202207-2e-tussen-biet.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” title_text=”202207-2e tussen-biet” sticky_enabled=”0″]

Snijbiet, zoetzure biet, gepofte biet, gerookte eidooier, framboos, framboos-cranberry-vinaigrette, gepofte rijst

Wijn: Teresa Laureano Rosé 2019 – Paulo Laureano (Portugal)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/kalfsbereidingen-met-Domaine-Rapet-400×533-1.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”kalfsbereidingen-met-Domaine-Rapet-400×533″ title_text=”kalfsbereidingen-met-Domaine-Rapet-400×533″ sticky_enabled=”0″]

Gegrild kalfsvlees gerold in bonenkruid, tartaar van kalf, cantharel, snijboon, gefrituurde aardappel, bospeen, gekarameliseerde ui, jus van kalf en bonenkruid, gel van aalbessen

Wijn: Etna Rosso Piano dei Daini 2020 (Sicilie, Italie)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten met huisgemaakt vijgenbrood en diverse chutneys.

Wijn: Ratafia de Champagne, Jean Diot (Frankrijk)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202207-dessert.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” title_text=”202207-dessert” sticky_enabled=”0″]

Ravioli van citrus met daaronder vers rood fruit, saus van karnemelk, vanille en lavendel, olie van pistache, ijs van vlierbloesem en geitenyoghurt

Wijn: Château Pajzos Tokaji Late Harvest Hárslevelü (Tokaj, Hongarije)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Wine-up” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/08/202207-wineup.jpg” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”202207-wineup” title_text=”202207-wineup” sticky_enabled=”0″]

De wine-up bij dit menu

Details? Lees deze Instagram-post.

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Het waren de hoogtijdagen van de moestuin: oftewel de hoogtuindagen. En dat was niet te missen in ons zomerse Chef’s menu!
Van tomaatjes uit de tuin tot komkommer en van bospeen tot ontelbaar veel eetbare bloemen en Oost-Indische kers. En van snijbiet en gewone biet tot dat mooie rode fruit… 

Apetrots zijn we natuurlijk dat we dit menu ook op de Franse Ambassade in Den Haag hebben mogen serveren.

Nieuw Chef’s menu 

Vanaf donderdag 1 september 2022 hebben we weer een nieuw menu. En we popelen natuurlijk om dat aan u uit te serveren!

Klaar voor een culinair avontuur? Reserveer dan nu.

Alvast een preview? Volg ons dan op Instagram.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Logo_aarde_Contraste