vacatures & stages

Werken bij

Kom Eten //

Werken bij Kom Eten betekent werken in een klein team met korte lijnen.  Niemand is bij ons een nummer.

Zowel Kenneth als Paulien is ook leermeester dus we kunnen mensen opleiden in de keuken, de afwas en de bediening.

we want you!

Vacatures & stages //

join the club

Bediening

Ben jij gek op eten en drinken?
Hou je van werken en ben je gastvrij en vriendelijk? Dan zoeken wij jou!

Bekijk ook onze vacature voor circa 24 uur/week

RestaurantKomEten-Hoogmade-TourdeTuinLunch-Champagne-Desruets
KomEten-CuliFoto-moestuin-afwas

vanaf 15 jaar

Afwas

Onmisbaar: de afwasser!
Tijdens een druk diner of bij een vol terras:
zonder afwasser zijn we nergens. 

Wil jij aan de slag in de afwas? 
Laat het ons weten, we horen graag van je.  

bon chef

Keuken

Ons Chef’s menu wisselt regelmatig. Daarbij spelen we natuurlijk in op seizoenen en wat er uit de moestuin komt.

Het resultaat?
Het is bij ons in de keuken nooit saai!

KomEten-CuliFoto-kruiden

ERKEND LEERBEDRIJF

Kom Eten is een erkend leerbedrijf.
Wij bieden stages voor zowel de bediening als de keuken.
Wat wij vragen van een leerling? Ervaring is geen vereiste, enthousiasme wel!

solliciteren?

Stuur een e-mail met:
– je cv
– je motivatie
– en je beschikbaarheid
naar welkom@kometeninhoogmade.nl

#komwerken

Nieuwsgierig naar een dag bij Kom Eten? Check dan onze Insta-highlights en bekijk het live-verslag van de werkdag van Zoë, Wiep en Maud in de bediening!

ZIJ KUNNEN HET WETEN 😉

Oud-collega’s aan het woord //

Esmee van der Hoogt

EX-TEAM BEDIENING
& STUDENT HOGERE HOTELSCHOOL

“Werken bij Kom Eten is voor mij een super eerste baantje geweest. Niet alleen heb ik er onwijs veel plezier van gehad, ook heeft het mij veel gebracht in het aangenomen worden bij mijn huidige opleiding en stage aangezien werken bij Kom Eten je echt een goede basis geeft die overal van pas komt.

De gezelligheid, het teamgevoel en de passie voor het eten en de service is iets dat ik nog niet ergens anders zo sterk heb ervaren als hier. Mocht je dus op zoek zijn naar een baantje waar je met plezier naar toe gaat en waar je veel ervaring op kan doen, dan is Kom Eten de perfecte plek voor jou!”

KomwerkenbijKomEten

Pam Wesseling

EX-ALLROUNDER

“Van mijn 14e tot mijn 18e heb ik rondgelopen bij Kom Eten en in die tijd heb ik alle hoeken van het restaurant gezien. Eerst in de afwas, toen het verkopen van ijsjes en later door naar de bediening. Van borden stapelen in de afwaskar tot borden stapelen op mijn linkerhand, ik ben er lichtelijk opgegroeid.

Van alles geleerd over lekker eten en bijbehorende wijnen. Geleerd hoe lief mensen kunnen zijn, maar dat er soms ook minder leuke mensen op het terras zitten. Geleerd om daarmee om te gaan, én dat dat niet alleen belangrijk als je mensen serveert in een restaurant, maar eigenlijk altijd.

Samen met een supergezellig team heb ik er vele dagen met plezier gewerkt, het is niet voor niets dat ik zo lang ben gebleven!”

koningsdag-thomas-kOMeTEN

Thomas Baak

EX-TEAM KEUKEN

“Voor mijn tijd bij Kom Eten had ik al veel ervaring opgedaan in verschillende horecazaken maar vergeleken met wat ik hier nog allemaal heb geleerd was dit nog niks. Ik kreeg bij Kom Eten de kans om mijn kennis in de keuken veel verder uit te breiden. De creativiteit en het enthousiasme van het hele team werken aanstekelijk, en de continue ideeënstroom houdt het werk leuk en interessant.

Ik ontdekte deze leuke plek om de hoek iets te laat, anders was ik hier veel eerder gaan werken. Geweldig plek dus om veel nieuwe dingen te leren, leuke mensen te leren kennen en hiermee nog iets te verdienen ook.”

RestaurantKomEten-wiep

Wiep Foeken

EX-TEAM BEDIENING

“Tijdens het werken bij Kom Eten kwam ik erachter dat werken in de bediening niet alleen eten uitserveren is, maar ook communiceren met gezellige (en minder gezellige) gasten, zoveel mogelijk borden stapelen op je hand en met passie over het eten vertellen.

Gelukkig hoef je dit niet alleen doen: samen met het allerleukste team zorg je ervoor dat de gasten kunnen genieten van hun avondje uit.

Ondanks ik niet meer bij Kom Eten werk, gebruik ik dagelijks de de vaardigheden die ik geleerd heb op het terras. Mocht je deze vaardigheden ook willen opdoen, dan raad ik je werken bij Kom Eten zeker weten aan!”

KomEtenenTrouwen-MonetMine-Watermerk-009

meer over ons team

Collega’s

Benieuwd wie je collega’s worden bij Kom Eten?

Bekijk dan onze Teampagina.  

Kom je eten? 

Graag tot snel //

 

Woensdag & donderdag
Diner 18.00-22.00u
Vrijdag & zaterdag
Lunch 12.00-15.00u
(Lunch alleen op reservering)
Diner 18.00-22.00u

Zondag, maandag & dinsdag
Gesloten. Afwijkende openingstijden bijna altijd mogelijk in overleg. Neem gerust even contact op.

Telefoon

071-5012220

Adres

Kerkstraat 22, 2355 AE Hoogmade

E-mail

welkom@kometeninhoogmade.nl