Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

Over Kom Eten


Video gemaakt door Espirevision

Alles vers, huisgemaakt en uit de streek: dat is wat wij graag serveren.

Wat we doen

Onze centrale locatie middenin de Randstad, maakt Kom Eten tot de perfecte ontmoetingsplek voor iedere afspraak, zakelijk of privé. Kom Eten is ‘s zomers open voor koffie, lunch, borrel & diner en in het najaar en de winter open voor diner.

Wij bieden bovendien diverse arrangementen, zoals Kom Eten met een verhaal en Boergondelen. Ook grote gezelschappen zijn van harte welkom bij Kom Eten, wij maken met plezier een menu op maat.

 

Wie we zijn

Restaurant Kom Eten is op 1 april 2012 geopend in Kom Hoogmade Dorpscentrum.

Chef-kok Kenneth Tjong Ayong en Paulien van Wieringen zijn de eigenaren en exploitanten. Samen met een geweldig team runt Kenneth de keuken en Paulien de ‘voorkant’ van het restaurant.

restaurant-kometen-chefkok-kennethtjongayong
restaurant-kometen-PaulienvanWieringen2

 

Groene Hart, leveranciers & seizoenen

Bij Kom Eten zijn we gek op streekproducten en gelukkig biedt het Groene Hart ons daarin volop keuze! Wij serveren dan ook zoveel mogelijk producten van regionale boeren en leveranciers.

Als onze leveranciers niet uit de streek komen, houden we zoveel mogelijk rekening met verantwoord ondernemerschap. Ieder kwartaal passen we onze menukaart aan aan het seizoen.

Slow Food Chef’s Alliantie

Sinds begin 2018 zijn wij lid van de Slow Food Chef’s Alliantie: een netwerk van koks die zich sterk maken voor good, clean en fair food. De filosofie van Slow Food en de Chef’s Alliantie sluit perfect aan bij waar wij met ons restaurant voor staan.

Lees meer over de Slow Food Chef’s Alliantie. 

 

Locatie aan het water

Op de mooie locatie aan rivier De Does was sinds 1922 de scheepswerf van Hoogmade gevestigd, deze werd gerund door de familie Colijn. Rond 2006 zijn het huidige appartementencomplex en de winkels ontwikkeld. Daarbij hoorde ook de bouw van wat nu Kom Eten is, aan de waterkant.

 

1957: dhr. A.C. Colijn op de voormalige scheepswerf

Groene Hart & recreatie

Kom Eten is trots op haar locatie in het Groene Hart. We benadrukken dan ook graag de unieke mogelijkheden voor recreatie in de polder. U kunt bij ons terecht voor VVV-informatie over fiets-, wandel- en vaarroutes.

Ook zijn wij lid van de Stichting Promotie Kaag en Braassem en bieden we zelf diverse arrangementen zoals Kom Eten & varen en Boergondelen.

Sponsoring & samenwerking

Kom Eten sponsort een aantal lokale activiteiten, bijvoorbeeld van de basisschool, de tennisvereniging en de muziek– en toneelverenigingen. Ook sponsoren wij Sloepweesje, de sloeproeivereniging uit Hoogmade.

Alleen zijn we nergens, dus graag benoemen wij in willekeurige volgorde een aantal van onze waardevolle connecties Kook-planet, FavorieteWijn.nl, Studio Sool, Hup Communicatie, Allkoestiek ,Housemates en Pact 3D.

Voor de vele mooie foto’s op deze website zijn wij dank verschuldigd aan Chris Tjong Ayong, Kees van den Burg van Van den Burg Beeldproducties, de heren van Fotoprikbord.nl en Leon van Culifoto. De video’s van Kom Eten werd gemaakt door Erol van Espirevision en voor enkele animaties gaan de credits naar Dirk Geerlings (die bij ons in de afwas werkt).

Kaasboerderij 't Groene Hart

Kaasboerderij 't Groene Hart

De boerenkaas die Kom Eten serveert, komt uit Hoogmade en wordt al decennialang op ambachtelijke wijze bereid.

   Meer over onze leveranciers

Kaag en Braassem Rund

Kaag en Braassem Rund

Puur en eerlijk vlees van runderen uit de Vierambachtspolder in Woubrugge. Geleverd door Keurslager Loek van Vliet.

   Meer over onze leveranciers

Boergondelen

Boergondelen

Vaar door het Groene Hart en geniet bij drie restaurants aan het water van streekproducten. Kom Boergondelen!

   Meer informatie

Tweets

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close