sinds 2012

Over

Kom Eten //

Benieuwd hoe wij werken? En met wie wij graag samenwerken?
Lees meer. 

eerlijk is eerlijk

Goede producten //

Inspiratie voor onze gerechten halen we uit culinaire stijlen van over de hele wereld maar we bereiden alles ‘t liefste met ingrediënten van dichtbij. Daarom zoeken we graag leveranciers die we vertrouwen. En gebruiken we natuurlijk volop de producten uit onze moestuin! Zo weet u zeker dat u in ons Chef’s menu het seizoen kunt proeven.

En wordt iets niet in de buurt gemaakt? Ook dan kopen we zo verantwoord mogelijk in. Zo zetten we fairtrade koffie van Borgman & Borgman, kiezen we voor duurzaam bij de Amsterdamse Versvishandel Jan van As. En de wijn? Die kopen we veelal in bij onze vrienden van Noordman Wijnimport.  

Kaag & Braassem rund

Wij serveren puur en eerlijk vlees van het lokaal gefokte Kaag en Braassem Rund uit de Vierambachtspolder te Woubrugge. Geleverd door ambachtelijke Keurslager Loek van Vliet uit Alphen aan den Rijn.

livar varken

Het Livar-varken – of Limburgs Varken – wordt op eerlijke wijze in Nederland gefokt. De slogan van het bedrijf? Smaak als beloning voor goede zorg. Ook dit vlees levert Keurslager Loek van Vliet aan ons.

Echte boerenkaas

In het Groene Hart zijn volop kaasboeren te vinden! Daar zijn wij mee verwend. De kaas die wij serveren wordt gemaakt door boeren uit Hoogmade of uit Rijpwetering. En zoeken we iets meer exotisch? Dan levert het Leidse Fromagerie Bon ons topkazen uit andere streken. 

moestuin

Dankzij onze tuinheld Andre
kunnen wij groenten, kruiden en fruit
uit eigen tuin serveren. Daar worden zowel wij als onze gasten erg blij van!

BEKIJK DE TUIN

groene hart

Bij Kom Eten zijn we gek op streekproducten en gelukkig biedt het Groene Hart ons daarin volop keuze! Wij serveren dan ook zoveel mogelijk producten van regionale boeren en leveranciers.

BEKIJK Menu

dutch cuisine

Kom Eten is lid van Dutch Cuisine. Eerlijke gerechten, lokale seizoensgroenten, geen kunstmatige toevoegingen, verantwoorde producten: allemaal belangrijk bij ons!

MEER OVER DUTCH CUISINE

SLOW FOOD

Sinds een paar jaar zijn wij lid van
de Slow Food Chef’s Alliantie: een netwerk van koks die zich sterk maken voor good, clean en fair food.

LEES OOK DIT INTERVIEW

vacatures

Werken in de horeca is ‘t leukste wat er is.
Wij hebben regelmatig vacatures voor in de bediening, afwas en keuken. Stuur gerust een open sollicitatie, we horen graag van je!

werken bij kom eten

trouwlocatie

Kom Eten & trouwen! Wij zijn een officiele trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem. Perfect voor wie van eten, drinken en de liefde houdt. Lees er alles over.

Kom Eten & trouwen

KomEten-CuliFoto-tussengerecht

Kom je eten? 

Graag tot snel //

 

Woensdag & donderdag
Diner 18.00-22.00u
Vrijdag & zaterdag
Lunch 12.00-15.00u
(Lunch alleen op reservering)
Diner 18.00-22.00u

Zondag, maandag & dinsdag
Gesloten. Afwijkende openingstijden bijna altijd mogelijk in overleg. Neem gerust even contact op.

Telefoon

071-5012220

Adres

Kerkstraat 22, 2355 AE Hoogmade

E-mail

welkom@kometeninhoogmade.nl