Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

Nieuws(brief)

Regelmatig versturen wij een e-mailnieuwsbrief aan onze vaste gasten en relaties: Kom Eten & meer. In deze mailing leest u alles over acties, arrangementen, menukaarten en meer.

Wilt u ook als eerste beschikken over het laatste nieuws? Schrijf u dan direct in. Dat kan door het formulier op deze pagina in te vullen of door een kaartje in te vullen in het restaurant. Benieuwd wat u kunt verwachten van de mailing? Bekijk dan het archief met eerdere edities.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
U kunt Kom Eten natuurlijk ook volgen op social media. Wij zijn actief op Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook .

Nieuws

Open voor lunch

Open voor lunch

Kom lekker lunchen! Met het voorjaar in volle gang, hebben wij onze openingstijden aangepast.  Kom Eten op: Woensdag & donderdag, vanaf 17.00 uur (lunch op aanvraag) Vrijdag & zaterdag, vanaf 12.00 uur Zondag, vanaf 11 uur (Maandag & dinsdag gesloten) Benieuwd naar onze lunchkaart? Bekijk die direct online. Liever dineren? Check dan deze menukaart.  Komt […]

Continue Reading
Nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart

Van in rode bietjes gemarineerde zalm met zeekraal, little gemsla, een sesamkoekje én ginmayonaise…. Tot gerookte eend met paddenstoeltjes, blauwe kaas en crème de cassis… En entrecote van Kaag en Braassem Rund met seizoensgroenten en een sausje van groene peper… Of een perentaartje met yoghurthoning-ijs… U begrijpt: we hebben een nieuwe menukaart! Komt dat proeven, graag […]

Continue Reading

Vacatures

Vacatures

Ook gek op streek- en seizoensproducten? Misschien ben jij de keukenhulp die wij zoeken? Kom werken bij Kom Eten!

   Bekijk de vacatures

Reserveren

Reserveren

Wilt u komen eten? Reserveer telefonisch via 071-501 2220 of boek uw tafel online.
Graag tot snel!

   Reserveren

Contact & route

Contact & route

Leuk als u langskomt! Lees alles over de route, parkeergelegenheid, cadeaubonnen, social media, wifi, openbaar vervoer en meer.

   Contact & route