Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade
Open: wo. & do. 17u. - vr. t/m zon. 12u.
  071-5012220

Nieuws(brief)

Regelmatig versturen wij een e-mailnieuwsbrief aan onze vaste gasten en relaties: Kom Eten & meer. In deze mailing leest u alles over acties, arrangementen, menukaarten en meer.

Wilt u ook als eerste beschikken over het laatste nieuws? Schrijf u dan direct in. Dat kan door het formulier op deze pagina in te vullen of door een kaartje in te vullen in het restaurant.

Benieuwd wat u kunt verwachten van de mailing? Bekijk dan het archief met eerdere edities.

Wilt u zich uitschrijven voor onze mailing? Klik dan hier. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld




U kunt Kom Eten natuurlijk ook volgen op social media. Wij zijn actief op Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook .

Nieuws

Ode aan de vaste gast

Ode aan de vaste gast

Deze foto is op 1 juni genomen door de laatste gast die vertrok. Een mooi moment dat is vastgelegd. Door een vaste gast. Daarom hierbij: een ode aan de vaste gast. Of eigenlijk natuurlijk aan iedere gast, maar in de afgelopen tijd hebben wij zoveel vaste gasten weer mogen ontvangen dat mijn horeca-hart ervan smelt. […]

Continue Reading
Dinerkaart nu online

Dinerkaart nu online

Yes! Ook de nieuwe dinerkaart is een feit.  Bekijk ‘m nu en kies voor de mosselen, ga voor die procureur. Liever all the way? We serveren vanaf 19.00 uur ook een Chef’s menu van 3 of 4 gangen. Reserveer nu uw tafel! We zijn open op maandag 1 juni & dinsdag 2 juni 2020. Tot […]

Continue Reading

Vacatures

Vacatures

Kom werken bij Kom Eten! Voor komend terrasseizoen zoeken wij collega's voor in de bediening. Solliciteer meteen.

   Bekijk de vacatures

Reserveren

Reserveren

Wilt u komen eten? Reserveer telefonisch via 071-501 2220 of boek uw tafel online.
Graag tot snel!

   Reserveren

Contact & route

Contact & route

Leuk als u langskomt! Lees alles over de route, parkeergelegenheid, cadeaubonnen, social media, wifi, openbaar vervoer en meer.

   Contact & route

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close