Nieuws
Tour de Food #4 SURINAME
Na de USA, Mexico en Spanje gaat onze Tour de Food weer door. En nu op avontuur naar… SURINAME! #4 SURINAME vrijdag 15 t/m zondag 17 mei & vrijdag 22 t/m zondag 24 mei Een van de meest bijzondere dingen van deze Corona-tijd? Iedereen deelt en bespreekt ineens zaken met elkaar die voorheen veel minder gebruikelijk […]
Continue Reading1 juni weer open?
Hoe zetten we de tafels? Hoeveel tafels kunnen er dan? Mogen we een bord uitserveren? Hoeveel gasten kunnen we dan kwijt? Hoeveel personeel zetten we dan in? Gaan we nu al aan de slag met trolley’s, schermen, bestel-apps, enzovoorts? Is reserveringen aannemen al handig? Kunnen we dan echt open op Tweede Pinksterdag? En kunnen we […]
Continue ReadingTour de Food! #3 SPANJE
Onze Tour de Food goes on! Volgende stop… SPANJE! Na de USA en Mexico landt de Tour de Food komend weekend wat dichter bij huis. Vamos a España! #3 SPANJE – vrijdag 1 mei t/m zondag 3 mei 2020 VERLENGD: vrijdag 8 mei ’20 t/m zondag 10 mei ’20 Als Kenneth & Paulien ooit gaan […]
Continue ReadingTour de Food! #2 MEXICO
Onze Tour de Food continues! Proxima estaçion … MEXICO! Vorig weekend begonnen we aan onze foodtour met de Amerikaanse Smokehouse Special. En dat hebben we geweten! Geweldig hoeveel gasten daarvan genoten hebben. Daarom gaan we vanaf vrijdag lekker door! #2 MEXICO – vrijdag 17 april t/m zondag 19 april 2020 VERLENGING: vrijdag 24 april t/m […]
Continue ReadingProefdoos wijn: Paulien’s favorieten
Nog iets lekkers om te proeven: de 6 favoriete wijnen van Paulien! Samen met Renate van Noordman Wijnimport hebben we een heerlijke selectie gemaakt om thuis van te genieten. Van die zonnige bubbel Blanc Pescador tot die veelzijdige Bordeaux Clairet rosé en die fruitige rode dessertwijn. Zes toppers waar Paulien enthousiast over is! Onze vaste […]
Continue ReadingTour de Food! #1 USA
Verre reizen zitten er voor nu niet in. Alleen, dat betekent natuurlijk niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Bij Kom Eten geloven we dat eten troost biedt. En blijdschap. En gezelligheid. En geluk. Daarom nemen we u de komende weken mee de wereld rond op onze Tour de Food! Bestel onze culinaire specials […]
Continue ReadingKom Eten brengen
Vanaf woensdag 25 maart 2020: Kom Eten brengen! Woont u in Hoogmade en zit u in quarantaine? En/of bent u ouder dan 70 jaar en vindt u het spannend om nu de deur uit te gaan? Met heel veel plezier Komen wij bij u Eten brengen! Bestelling plaatsen? Maak uw keuze in onderstaand menu. Bel […]
Continue ReadingKom Eten halen
Vanaf vrijdag 20 maart: Kom Eten halen Gaat u voor die lekkere burgers die u kent van Kom burgers Eten? Worden het die sappige ribs van Livar, de kip van ‘t spit of toch een frietje stoofvlees? Kom Eten halen! Bestelling plaatsen? Stuur voor 16.00 uur ‘s middags een mail naar welkom@kometeninhoogmade.nl Bel 071-5012220 Als […]
Continue ReadingVoorlopig gesloten
Vanaf maandag 16 maart tot in ieder geval 1 april aanstaande zal Kom Eten gesloten blijven. De bizarre situatie rondom het Corona-virus dwingt ons tot het nemen van deze vreemde beslissing. Als je zoals wij met hart en ziel in de hospitality werkt, is het sluiten van je deuren het laatste wat je wilt. Juist […]
Continue ReadingKom niet Dansen! Zoals verwacht loopt alles anders
Zoals verwacht, loopt alles anders Zoals verwacht loopt alles anders… 🙃 Het is een van onze meestgebruikte spreuken voor horecawerk en nu ook goed toepasbaar voor Kom Dansen. Want hoeveel zin we ook hebben in eten, drinken en dansen: het is Corona-technisch nu gewoon geen goed idee. Daarom hebben we besloten om Kom Dansen te […]
Continue Reading#komwerken
Ook voor komend terrasseizoen zoeken wij nieuwe collega’s voor in de bediening! Nu kunnen we natuurlijk vertellen hoe leuk het is om bij Kom Eten te werken (en dat doen we graag), maar we kunnen het je ook gewoon laten zien. Houd deze week onze Instagram-stories in de gaten en je krijgt een kijkje achter […]
Continue ReadingGoed groen
We zijn het jaar – samen met Krista van Intenz Home uit Woubrugge – goed groen begonnen! In buurdorp Woubrugge kweekt VDE Plant de zogenaamde hydroponie-lijn: planten in glas met de wortels in zicht. Echte streekproducten dus, met transparantie als thema. En laat dat nou mooi aansluiten bij wat we bij Kom Eten doen: transparant communiceren over […]
Continue Reading