Blijf op de hoogte
Nieuws //
Nieuwsgierig naar Kom Eten? Lees hier het laatste nieuws.

Tour de Tuin Lunch
Tour de Tuin Lunch "En waar is dan jullie moestuin?" is een veel gestelde vraag bij ons aan tafel. Nou, dat zullen we u weleens laten zien! ;-)Op Hemelvaartszondag 21 mei en op Eerste Pinksterdag 28 mei nemen we u met heel veel plezier mee de tuin in. Het programma?...
Nieuw: de Lekkere Luxe Lunch
Nieuw: de Lekkere Luxe Lunch Echt lekker eten voor wie niet genoeg tijd heeft voor ons Chef's menu! Nu 't er voorzichtig op lijkt dat het 1e Paasdag misschien wel voorzichtig lenteweer wordt, introduceren wij iets nieuws: de Lekkere Luxe Lunch. Wat dat is? Een...
Dit was ‘t Chef’s menu van februari & maart
Crudo van snoekbaars, daarbovenop rondjes van rettich en radijs, sambai-vinaigrette, bosui, beurre blanc van dashi Wijn: Menetou Salon Blanc 2019 Domaine Philippe Gilbert100% sauvignon blancSkreifilet met crunch van chorizo en zuurdesem, saus van curry, salade van...
Smaakworkshops voor oncologiepatiënten
Smaakworkshops voor Oncologie patiënten Door medicijnen en behandelingen zoals chemotherapie of bestraling kunnen smaak en reuk veranderen. Mensen die kanker hebben, hebben hier vaak last van, waardoor eten moeilijker gaat. De afdeling Diëtiek en het team van...
Culinaire BBQ workshops met Kook-planet
Culinaire BBQ workshops met Kook-planet Het was circa 2000 toen Kenneth stage ging lopen in de keuken van het toenmalige restaurant In den Houtkamp te Leiderdorp. Zijn leermeester daar? Lucien Houwer. Er is een hoop veranderd sinds die tijd! Zo is chef-kok Kenneth nu...
Agenda voorjaar & feestdagen ’23
Wat is wanneer dit voorjaar? Alles op een rij qua planning Zowel bij lunch als diner serveren wij ons Chef's menu van 3-7 gangen. Lees ook alles over onze Lekkere Luxe Lunch: een kleine menukaart Daarom hierbij onze openingstijden voor de feestdagen in het voorjaar...
Wegafsluiting Kerkstraat
Wegafsluiting Kerkstraat & Van Klaverweijdeweg In verband met werkzaamheden aan de doorgaande weg in Hoogmade zijn we de komende periode wat minder makkelijk bereikbaar. In theorie is de Kerkstraat vanaf de kant van de brug altijd toegankelijk. Het Plein is...
“In dit restaurant gaat het er compleet anders aan toe: ossentong en vissengraten op menu”
In de papieren krant op maandag 27 februari 2023Kop tot staart: ossentong & vissengraten Afgelopen woensdag organiseerden we Alle drie... Kop tot staart. En zaterdag publiceerde AD.nl daar een mooi artikel over online! Lees het artikel in de foto's op deze pagina...
Dit was Alle drie… Kop tot staart!
Dit was Alle drie... Kop tot staart! Gepofte schubben, saus van graten, terrine van tong, bloedworst, longhaas, merg…: dit was Alle drie… KOP TOT STAART! Een avond voor avontuurlijke eters. En die crispy varkensoren? Die zaten door de salade bij de terrine van tong...
mailing ontvangen?
Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van onze menu’s en ander nieuws?
Schrijf u dan in voor onze mailing.
Nieuwsgierig? Bekijk eerdere nieuwsbrieven in het archief.
Meer foto’s
Kom Eten op Instagram
Nieuwsgierig naar onze menu’s en de sfeer?
Kom je eten?
Graag tot snel //
Woensdag & donderdag
Diner 18.00-22.00u
Vrijdag & zaterdag
Lunch 12.00-15.00u
Diner 18.00-22.00u
Zondag, maandag & dinsdag
Gesloten. Afwijkende openingstijden mogelijk in overleg
Telefoon
071-5012220
Adres
Kerkstraat 22, 2355 AE Hoogmade
welkom@kometeninhoogmade.nl