Blijf op de hoogte

Nieuws //

Nieuwsgierig naar Kom Eten? Lees hier het laatste nieuws. 

Bucketlist: DRC wijn op de Franse Ambassade

Bucketlist: DRC wijn op de Franse Ambassade

Stel je voor dat Messi vraagt of je een balletje meetrapt… Of dat Beyoncé voorstelt dat je een nummertje meedanst… Dat is ongeveer het level bucketlist waar je aan moet denken als je een slokje DRC-wijn mag proeven. DRC? Ja, Le Domaine de la Romanée Conti. Zo ongeveer...

Zomers Chef’s menu

Zomers Chef’s menu

Nieuw Chef's menu! Boordevol moois uit de moestuin Vanaf deze week serveren wij ons nieuwe Chef's menu. En dat zit boordevol ingrediënten uit de moestuin van onze Tuinhelden. Zo maakten we een gel van de aalbessen die Daphne op deze foto aan 't plukken was. En verder...

Openingstijden in de zomer

Openingstijden in de zomer

Onze favoriete slager Loek zegt altijd: 'Doe 't goed of doe 't niet."  En hij heeft gelijk. Om de kwaliteit van zowel onze gerechten als onze service op peil te kunnen houden, houden we deze zomer onze openingstijden aan zoals ze nu zijn:  Donderdag t/m zaterdag Diner...

Dit was ‘t Elzas Chef’s menu

Dit was ‘t Elzas Chef’s menu

Kroepoek van tapioca met een limoen-peper-dipjeGegrilde kabeljauw, doperwt, tuinboon, zoetzure wortel, gember-citroen-chutney, saus van mosselbouillon en gerookte boter Wijn: Huber & Bleger, Clevner Pinot blanc 2020Rouleau van kwartel en borst van kwartel,...

Oh, la la: Elzas…!

Oh, la la: Elzas…!

Misschien zijn 't de druiven. Of de lente. Of iets met het terroir en het klimaat. Of gewoon de herinnering aan onze eerste wijnreis samen...  Hoe dan ook: wij zijn gek op Elzas-wijn! Van de bubbelende crémant tot de hartverwarmende pinot gris: ze geven ons precies...

Chef’s menu april ’22

Chef’s menu april ’22

Gegrilde witte asperges, tagliatelle van inktvis, gefrituurde inktvis, beurre blanc van sinaasappel Wijn: Josmeyer, Sylvaner (Elzas, Frankrijk)Gebakken heilbot met tartaar van krab en appel, saus van krab en zeebanaan Wijn: Tenuta D'Angelis, Pecorino (De Marken,...

mailing ontvangen?

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van onze menu’s en ander nieuws?
Schrijf u dan in voor ons mailing en/of volg ons op Instagram. 

 

Kom je eten? 

Graag tot snel //

 

Woensdag t/m zaterdag
18.00-23.00 uur

Zondag t/m dinsdag
gesloten

Telefoon

071-5012220

Adres

Kerkstraat 22, 2355 AE Hoogmade

E-mail

welkom@kometeninhoogmade.nl