Nieuwsgierig naar ons menu? Dit was het menu in juni 2021:
- Amuse 1: Bietenmerengue met gerookte geitenkaas, balsamico-gel en appel
- Amuse 2: Tomaat, aardbei en in cava gemarineerde watermeloen met aardbeienschuim
- Voor: Gebakken coquilles met gegrilde witlof, vanille-dressing en klaverzuringknol
- 1e Tussen: Gazpacho van komkommer & jalapeno, rauw gemarineerde zeebaars, doperwtsalade uit eigen tuin, ijs van yoghurt & dille
- 2e Tussen: Gerookte paddenstoelen met een 65-graden-eitje, sherry-mousse en gedroogde zwarte knoflook
- Hoofd: Gegrilde eendenborst, gegrilde groene asperges, jus van steranijs, saus van sinaasappel en rouleaux van eend met mosterdzaadjes
- (Kaas: niet op de foto)
- Dessert: Hangop van saffraan, mango-taartje, gemarineerde appel met rode peper, mango-passievrucht-limoncello-coulis, ijs van passievrucht-kombucha
In juli 2021 serveren wij weer een nieuw menu, boordevol streek- en seizoensproducten.
Voorproefje van het nieuwe menu?
Volg ons op Instagram.
Proeven? Kom Eten! 😉