Chef’s menu juli 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Benieuwd wat we in juli 2021 serveerden? Dit was het menu:

[/et_pb_text][et_pb_slider _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ background_color=”#6B6B6B” show_image_video_mobile=”on”][et_pb_slide heading=”Amuse 1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-amuse2″ image=”https://contraste.nl/storage/2021/07/202107-amuse2.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Tartelette gevuld met gerookte geitenkaas en bbq-doperwten

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Amuse 2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ title_text=”202107-amuses” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202107-amuses.jpg”]

Blini met bbq-gele biet en gel van sinaasappel & perzik

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-octopus” image=”https://contraste.nl/storage/2021/07/202107-octopus.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ alt=”202107-octopus”]

Terrine van octopus met salade van bbq olijven en tomaten, gefrituurde kappertjes, olijfmayonaise, saus van gefermenteerde aalbessen en bouillon van gerookte tomaat

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-haring-opperdoezer” image=”https://contraste.nl/storage/2021/07/202107-haring-opperdoezer.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Nieuwe Hollandse haring met nieuwe Opperdoezer-aardappels, zoetzuur, zeekraal, saus van dille & karnemelk

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-broccoli” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202107-broccoli.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Bbq-broccoli in tempuradeeg met espuma van Surinaamse pindakaas en zoetzure broccoli

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-parelhoen” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202107-parelhoen.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Op de huid gebakken parelhoen-bout met rouleau van parelhoen en paddenstoelen, linzensalade en beurre blanc van dashi

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202107-pannacotta” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202107-pannacotta.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Panna cotta van kers met dronken kersen in Cointreau gemarineerd, saus van kers en Cointreau, zwarte bessen uit de tuin, citrusgel, lavendel-ijs en krokant van honing

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_margin=”|||4px|false|false” custom_padding=”|||4px|false|false”]

Van 4 augustus 2021 t/m zondag 29 augustus serveren wij weer een nieuw Chef’s menu als verrassing.

Sneak preview van het nieuwe menu? Volg ons op Instagram.

Proeven? Kom Eten! ;-)

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_alignment=”center”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Logo_aarde_Contraste