Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

Kom Eten met een verhaal

Over Kom Eten met een verhaal

Van kaasboer tot wijnleverancier en van koffiebranderij tot slager: Kom Eten werkt met veel verschillende bedrijven samen om van uw bezoek aan ons restaurant een succes te maken.

Wij selecteren onze leveranciers op de kwaliteit van hun product én op de passie die zij daarvoor hebben. Dankzij die passie hebben zij namelijk stuk voor stuk een mooi verhaal. En die verhalen delen wij graag met onze gasten: Kom Eten met een verhaal!

 

Edities Kom Eten met een verhaal

Save water, drink champagne!

Spoedcursus bubbels met Renate Overhorst van Noordman Wijnimport

Cava, champagne, prosecco, spumante: allemaal soorten bubbels. Maar hoeveel weet u van de verschillen? En van de culinaire mogelijkheden?

Bubbelkenner Renate Overhorst van Noordman Wijnimport gaat het u vertellen en natuurlijk laten proeven tijdens deze Spoedcursus bubbels. Vanzelfsprekend serveren wij daar iets lekkers bij!

Zondag 17 november 2019 - 14.30 uur - € 29,50

Reserveren? Mail uw naam, aantal personen en telefoonnummer naar welkom@kometeninhoogmade.nl Uw reservering is pas geldig na onze bevestiging.

Tijdens Kom Eten met een verhaal serveren wij een vast menu. Zijn er medische dieetwensen/allergieën om rekening mee te houden? Laat het ons bij de reservering weten!

17 november 2019

Kop-tot-kont-klassiekers

Diner met Loek van Vliet Keurslager

Chef-kok Kenneth van Kom Eten en Loek van Vliet Keurslager

slaan opnieuw de handen ineen voor dit slagersdiner!

Een avond vol klassieke kop-tot-kont-gerechten, gemaakt met alle delen van het Livar Varken. Niet geschikt voor on-avontuurlijke eters...

Zondag 24 november 2019 - 17.00 uur - € 39,50 (exclusief drankjes)

Reserveren? Mail uw naam, aantal personen en telefoonnummer naar welkom@kometeninhoogmade.nl Uw reservering is pas geldig na onze bevestiging.

Tijdens Kom Eten met een verhaal serveren wij een vast menu. Zijn er medische dieetwensen/allergieën om rekening mee te houden? Laat het ons bij de reservering weten!

24 november 2019

Meer informatie

Nieuwsgierig? Wij organiseerden eerder sessies samen met: 

Bekijk enkele foto’s en krantenartikelen voor een impressie:

KomEtenmeteenverhaal-varkenaanhetspit
jachthoornblazers-panneland
KomEtenmeteenverhaal-varkenaanhetspit
werkenbijkometen
20161214-kaas-witte-weekblad-kom-eten
BorgmanBorgman-KomEtenImpressie
20151016-KomEteninADGroeneHart
20151026-AD-GroeneHart-Wildmeteenverhaal
Kom-Eten-meteenverhaal
KomEten-Heelvarkenaanhetspit
KomEtenmeteenverhaal
sate kambing- restaurant kom eten
20181210-manindpan-geitopjebord
Kom Eten met een verhaal
201810-Kom Eten met een verhaal-Livar-varken
Kom-burgers-Eten-boerenkaas-burgerMeester-Jack-kaasopslag
KomEtenmeteenverhaal-varkenaanhetspit-2
Iris-fotografie-Kaas-met-verhaal
kom-eten-nieuwe-wijnkaart

Kaag en Braassem Rund

Kaag en Braassem Rund

Puur en eerlijk vlees van runderen uit de Vierambachtspolder in Woubrugge. Geleverd door Keurslager Loek van Vliet.

   Meer over onze leveranciers

Kaasboerderij 't Groene Hart

Kaasboerderij 't Groene Hart

De boerenkaas die Kom Eten serveert, komt uit Hoogmade en wordt al decennialang op ambachtelijke wijze bereid.

   Meer over onze leveranciers

Kom Eten met...

Kom Eten met...

Wilt u met een groep lunchen of dineren bij Kom Eten? Wij bieden verschillende mogelijkheden, kom gerust eens langs.

   Lees meer

Tweets

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close