Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

Kom Eten met een verhaal

Man in de pan – geit op je bord

20181210-manindpan-geitopjebordMaandag 10 december 2018 (Terra Madre) – aanvang 18.30 uur

Driegangendiner bij Kom Eten en uitleg door Corneel van Rijn van Boerderij Buitenverwachting 

Restaurant Kom Eten, Biologische Boerderij Buitenverwachting en Slow Food Groene Hart organiseren een bijzonder diner! Een editie van Kom Eten met een verhaal met als onderwerp Man in de pan.

Veel vlees van mannelijke dieren gaat namelijk verloren en dat is eigenlijk behoorlijk zonde. Want al die hanen, stieren en bokken zullen best lekker smaken! Op 10 december gaat chef-kok Kenneth Tjong Ayong van Kom Eten daarom aan de slag met het vlees van de geitenbokjes van Hoogmadese buurboerderij Buitenverwachting. Kom je Eten?

Reserveren?
Stuur een e-mail naar welkom@kometeninhoogmade.nl en vermeld daarin:

buitenverwachting-kometen-webHandig om te weten: 

 

 

 

 


Over Kom Eten met een verhaal

Van kaasboer tot bakker en van koffiebranderij tot slager: Kom Eten werkt met veel verschillende bedrijven samen om van uw bezoek aan ons restaurant een succes te maken.

Wij selecteren onze leveranciers op de kwaliteit van hun product én op de passie die zij voor hun product hebben. Dankzij deze passie hebben zij namelijk stuk voor stuk een mooi verhaal. En die verhalen delen wij graag met onze gasten: Kom Eten met een verhaal!

Kom Eten met een verhaal is ook een leuke optie voor een bedrijfsuitje, familiefeest of vriendendag. Interesse in een sessie met uw eigen gezelschap? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Nieuwsgierig? Wij organiseerden eerder sessies samen met de slager, kaasboer, koffiebrander, jachthoornblazers, wijnkenners, theeleverancier en anderen! Bekijk enkele foto’s en krantenartikelen voor een impressie:

KomEtenmeteenverhaal-varkenaanhetspit
jachthoornblazers-panneland
KomEtenmeteenverhaal-varkenaanhetspit
werkenbijkometen
20161214-kaas-witte-weekblad-kom-eten
BorgmanBorgman-KomEtenImpressie
20151016-KomEteninADGroeneHart
20151026-AD-GroeneHart-Wildmeteenverhaal
Kom-Eten-meteenverhaal
KomEten-Heelvarkenaanhetspit
KomEtenmeteenverhaal

Kaag en Braassem Rund

Kaag en Braassem Rund

Puur en eerlijk vlees van runderen uit de Vierambachtspolder in Woubrugge. Geleverd door Keurslager Loek van Vliet.

   Meer over onze leveranciers

Kaasboerderij 't Groene Hart

Kaasboerderij 't Groene Hart

De boerenkaas die Kom Eten serveert, komt uit Hoogmade en wordt al decennialang op ambachtelijke wijze bereid.

   Meer over onze leveranciers

Kom Eten met...

Kom Eten met...

Wilt u met een groep lunchen of dineren bij Kom Eten? Wij bieden verschillende mogelijkheden, kom gerust eens langs.

   Lees meer

Tweets

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close