Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

Man in de pan – Kom Eten met een verhaal

Dat wij gek zijn op interessante samenwerkingen, is voor weinigen een geheim. Dat wij lid zijn geworden van de Slow Food Chef’s Alliantie misschien ook niet…

Wat er dan op je pad komt? De geiten van de buren! En die deden we op 10 december in de pan. Nieuwsgierig? Bekijk de Instagramfoto’s hieronder (klik op de pijl om erdoorheen te scrollen) en lees het verslag:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bok is top! // De conclusie van gisteravond is simpel: bok is top! 🐐 Zo’n #manindepan is een aanrader want superveelzijdig: we maakten bokworst voor een hotdog met frisse huisgemaakte pickles, we serveerden saté kambing met atjar en ei, we stoofden het vlees met bockbier (want te mooi om niet te doen 🍻) en we bereidden een curry met bok. En in al deze gerechten speelde de bok van onze buren van Boerderij Buitenverwachting de hoofdrol! 🍽 Om het diner compleet te maken was er ook bietjessoep met een geitenkaasje van Buitenverwachting én als dessert stoofpeer, een chocotaartje én ijs van geitenmelk, speciaal gedraaid door onze ijsmaker Soetenso! Corneel van Buitenverwachting vertelde over de ins en outs van geiten op de boerderij nadat Carla van Slow Food #TerraMadreday toelichtte. Alles bij elkaar een top-bok-avond met zo’n 40 gasten. En dat op maandag 😁

Een bericht gedeeld door Kom Eten (@kom_eten) op

20181210-manindpan-geitopjebord

 

Categories: Nieuws

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close