Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220
















Kom burgers Eten

Geniet van burgers & ribs
bij pop-IN restaurant Kom burgers Eten!

Tot en met zondag 18 maart 2018

Lees meer over ons pop-IN restaurant
Bekijk het menu op deze pagina

Reserveer direct

of Kom burgers & ribs halen

komburgerseten-spareribs-culifoto

 

 

Menu – Kom burgers Eten

Burgers

Kenny's Original

Klassieke burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, boerenkaas, gekonfijte ui, bacon, sla huisgemaakte BBQ-saus

11.-

Kenny's Mexican

Spicy burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, guacamole, tomaat, sla, zoetzure ui en peen, chilimayonaise

12.-

Kenny's Vegaburger

Vegetarisch

Briochebrood met een burger van knolselderij, zoetzure bietjes, ui, paddenstoelen, chimichurri

10.-

KFC

Kenny's Fried Chicken

Briochebrood met een burger van crispy Gildehoenkip, sla, tomaat, zoetzure ui en komkommer, diablosaus

12.-

Kenny's Funky Burger

Wisselende burger

Hoe Kenny's pet staat, smaakt deze burger

12.-

Meer burgers & ribs

Brown Bastard: fried chicken

Kiplekker

Briochebrood met fried chicken, botersla, tomaat, augurk en diablosaus

Green Bastard: falafel

Lekker oosters & vegetarisch

Briochebrood met huisgemaakte falafel als burger, gepofte aubergine, botersla, tzatziki en El Jefe-saus

White Bastard: pulled pork

Voor red necks

Briochebrood met pulled pork van Livar varken, cole slaw, zoetzure ui, cashewcrunch en huisgemaakte BBQ-saus

We love ribs

Onze ribs en pulled pork worden gemaakt van Livar varken: smaak als beloning voor goede zorg!

Spareribs

van Livar varken

Spareribs van Livar varken met coleslaw en friet

17.50

Afhalen?

Kom burgers & ribs halen

U kunt onze burgers & ribs ook afhalen. Lees er meer over en bestel direct.
kom burgers eten - pop-in

Bites – om te delen

Nachos

Uit de oven

Nachos met kaas, bosui, peper, guacamole en crรจme fraรฎche

6.-

Calamares

Iets exotischer

Gefrituurde inktvis (calamares) met smokey mayo

5.50

Kipkluifjes

6 stuks

Gemarineerde kipkluifjes van Gildehoen met BBQ-dip

6.50

Sweets – na de burgers

Dame blanche

Classic!

Vanille-ijs, karamel, tony's chocolonely-schaafsel en chocosaus

7.50

Cheesecake

Toe zoet

Van witte chocolade en citrus, met aardbeien-ijs

7.50

Ile flottante

Favoriet

Schuimgebak, karamel, vanillesaus

7.50

Kaasplateau

van o.a. burgerMeester Jack

Met boerenkaas uit het Groene Hart (en van daarbuiten), vijgenbrood, chutney

10.50

burgermeesters-kenneth

 

@Kom_Eten op Twitter

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren bij Kom Eten via 071-501 2220 of online middels het reserveringsformulier.

Online reserveren is niet mogelijk voor diner op dezelfde dag. Fijn als u dan even belt!

U kunt bij Kom Eten alleen met pin of creditcard betalen.

Er worden bij Kom Eten regelmatig feestjes gevierd waardoor wij gesloten zijn voor regulier diner. Ons advies? Bel altijd even voor u komt. Bekijk ook onze openingstijden.

Reserveren

Nieuws

Kom Eten brengen

Kom Eten brengen

Vanaf woensdag 25 maart 2020: Kom Eten brengen! Woont u in Hoogmade en zit u in quarantaine? En/of bent u ouder dan 70 jaar en vindt u het spannend om nu de deur uit te gaan? Met heel veel plezier Komen wij bij u Eten brengen! Bestelling plaatsen? Maak uw keuze in onderstaand menu. Bel […]

Continue Reading
Kom Eten halen

Kom Eten halen

Vanaf vrijdag 20 maart: Kom Eten halen Gaat u voor die lekkere burgers die u kent van Kom burgers Eten? Worden het die sappige ribs van Livar, de kip van ‘t spit of toch een frietje stoofvlees? Kom Eten halen! Bestelling plaatsen? Stuur voor 16.00 uur ‘s middags een mail naar welkom@kometeninhoogmade.nlย  Bel 071-5012220 Als […]

Continue Reading
Voorlopig gesloten

Voorlopig gesloten

Vanaf maandag 16 maart tot in ieder geval 1 april aanstaande zal Kom Eten gesloten blijven. De bizarre situatie rondom het Corona-virus dwingt ons tot het nemen van deze vreemde beslissing.ย  Als je zoals wij met hart en ziel in de hospitality werkt, is het sluiten van je deuren het laatste wat je wilt. Juist […]

Continue Reading

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close