Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade
Open: wo. t/m zon. 17-20u.
  071-5012220
















Kom burgers Eten

Geniet van burgers & ribs
bij pop-IN restaurant Kom burgers Eten!

Tot en met zondag 18 maart 2018

Lees meer over ons pop-IN restaurant
Bekijk het menu op deze pagina

Reserveer direct

of Kom burgers & ribs halen

komburgerseten-spareribs-culifoto

 

 

Menu – Kom burgers Eten

Burgers

Kenny's Original

Klassieke burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, boerenkaas, gekonfijte ui, bacon, sla huisgemaakte BBQ-saus

11.-

Kenny's Mexican

Spicy burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, guacamole, tomaat, sla, zoetzure ui en peen, chilimayonaise

12.-

Kenny's Vegaburger

Vegetarisch

Briochebrood met een burger van knolselderij, zoetzure bietjes, ui, paddenstoelen, chimichurri

10.-

KFC

Kenny's Fried Chicken

Briochebrood met een burger van crispy Gildehoenkip, sla, tomaat, zoetzure ui en komkommer, diablosaus

12.-

Kenny's Funky Burger

Wisselende burger

Hoe Kenny's pet staat, smaakt deze burger

12.-

Meer burgers & ribs

Brown Bastard: fried chicken

Kiplekker

Briochebrood met fried chicken, botersla, tomaat, augurk en diablosaus

Green Bastard: falafel

Lekker oosters & vegetarisch

Briochebrood met huisgemaakte falafel als burger, gepofte aubergine, botersla, tzatziki en El Jefe-saus

White Bastard: pulled pork

Voor red necks

Briochebrood met pulled pork van Livar varken, cole slaw, zoetzure ui, cashewcrunch en huisgemaakte BBQ-saus

We love ribs

Onze ribs en pulled pork worden gemaakt van Livar varken: smaak als beloning voor goede zorg!

Spareribs

van Livar varken

Spareribs van Livar varken met coleslaw en friet

17.50

Afhalen?

Kom burgers & ribs halen

U kunt onze burgers & ribs ook afhalen. Lees er meer over en bestel direct.
kom burgers eten - pop-in

Bites – om te delen

Nachos

Uit de oven

Nachos met kaas, bosui, peper, guacamole en crème fraîche

6.-

Calamares

Iets exotischer

Gefrituurde inktvis (calamares) met smokey mayo

5.50

Kipkluifjes

6 stuks

Gemarineerde kipkluifjes van Gildehoen met BBQ-dip

6.50

Sweets – na de burgers

Dame blanche

Classic!

Vanille-ijs, karamel, tony's chocolonely-schaafsel en chocosaus

7.50

Cheesecake

Toe zoet

Van witte chocolade en citrus, met aardbeien-ijs

7.50

Ile flottante

Favoriet

Schuimgebak, karamel, vanillesaus

7.50

Kaasplateau

van o.a. burgerMeester Jack

Met boerenkaas uit het Groene Hart (en van daarbuiten), vijgenbrood, chutney

10.50

burgermeesters-kenneth

 

@Kom_Eten op Twitter

Reserveren

Reserveren voor diner?
Bekijk onze openingstijden en lees alles over veiligheid in Corona-tijd voor u reserveert.

Reserveren kan online of telefonisch via 071-5012220.

Wij nemen reserveringen aan tot maximaal 4 personen.

Reserveren

Nieuws

Tour de Food #9 La douce France…

Tour de Food #9 La douce France…

Onze Tour de Food maakt deze week een omweg: geen Streetfood, maar eten om juist lekker lang mee te tafelen!  Want in deze vreemde tijd waarin alles anders is, is rustig gaan zitten en genieten van een goede maaltijd een van de fijnste dingen om te doen. En in Frankrijk snappen ze dat als geen ander. […]

Continue Reading
Tour de Food #8 Tom’s Piste-food

Tour de Food #8 Tom’s Piste-food

Dit is Tom. Tom houdt van wintersport… Tom had zijn skivakantie al geboekt. Tom was zo enthousiast dat hij alvast ging oefenen in Snowworld. Tom kocht een nieuwe wintersport-outfit, een helm: Tom ging er echt voor. En toen veranderde alles. Tom ging niet op wintersport. En Tom was verdrietig… Want Tom had zich niet alleen op het […]

Continue Reading
All-in Kerst: reserveer nu!

All-in Kerst: reserveer nu!

Het is wetenschappelijk bewezen dat het goed is om je ergens op te verheugen. Dat die voorpret bijdraagt aan het plezier. En met dat in ‘t achterhoofd: wij gaan deze Kerst All-in! Waarom? Simpel: we hebben het nodig! Alle creatieve ideeën die op de plank zijn blijven liggen terwijl we maaltijden in kartonnen bakjes serveerden […]

Continue Reading

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close