Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220
















Kom burgers Eten

Geniet van burgers & ribs
bij pop-IN restaurant Kom burgers Eten!

Tot en met zondag 18 maart 2018

Lees meer over ons pop-IN restaurant
Bekijk het menu op deze pagina

Reserveer direct

of Kom burgers & ribs halen

komburgerseten-spareribs-culifoto

 

 

Menu – Kom burgers Eten

Burgers

Kenny's Original

Klassieke burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, boerenkaas, gekonfijte ui, bacon, sla huisgemaakte BBQ-saus

11.-

Kenny's Mexican

Spicy burger

Briochebrood met een hamburger van Kaag en Braassem rund, guacamole, tomaat, sla, zoetzure ui en peen, chilimayonaise

12.-

Kenny's Vegaburger

Vegetarisch

Briochebrood met een burger van knolselderij, zoetzure bietjes, ui, paddenstoelen, chimichurri

10.-

KFC

Kenny's Fried Chicken

Briochebrood met een burger van crispy Gildehoenkip, sla, tomaat, zoetzure ui en komkommer, diablosaus

12.-

Kenny's Funky Burger

Wisselende burger

Hoe Kenny's pet staat, smaakt deze burger

12.-

Meer burgers & ribs

Brown Bastard: fried chicken

Kiplekker

Briochebrood met fried chicken, botersla, tomaat, augurk en diablosaus

Green Bastard: falafel

Lekker oosters & vegetarisch

Briochebrood met huisgemaakte falafel als burger, gepofte aubergine, botersla, tzatziki en El Jefe-saus

White Bastard: pulled pork

Voor red necks

Briochebrood met pulled pork van Livar varken, cole slaw, zoetzure ui, cashewcrunch en huisgemaakte BBQ-saus

We love ribs

Onze ribs en pulled pork worden gemaakt van Livar varken: smaak als beloning voor goede zorg!

Spareribs

van Livar varken

Spareribs van Livar varken met coleslaw en friet

17.50

Afhalen?

Kom burgers & ribs halen

U kunt onze burgers & ribs ook afhalen. Lees er meer over en bestel direct.
kom burgers eten - pop-in

Bites – om te delen

Nachos

Uit de oven

Nachos met kaas, bosui, peper, guacamole en crème fraîche

6.-

Calamares

Iets exotischer

Gefrituurde inktvis (calamares) met smokey mayo

5.50

Kipkluifjes

6 stuks

Gemarineerde kipkluifjes van Gildehoen met BBQ-dip

6.50

Sweets – na de burgers

Dame blanche

Classic!

Vanille-ijs, karamel, tony's chocolonely-schaafsel en chocosaus

7.50

Cheesecake

Toe zoet

Van witte chocolade en citrus, met aardbeien-ijs

7.50

Ile flottante

Favoriet

Schuimgebak, karamel, vanillesaus

7.50

Kaasplateau

van o.a. burgerMeester Jack

Met boerenkaas uit het Groene Hart (en van daarbuiten), vijgenbrood, chutney

10.50

burgermeesters-kenneth

 

@Kom_Eten op Twitter

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren bij Kom Eten via 071-501 2220 of online middels het reserveringsformulier.

Online reserveren is niet mogelijk voor diner op dezelfde dag. Fijn als u dan even belt!

U kunt bij Kom Eten alleen met pin of creditcard betalen.

Van woensdag 30-10-2019 tot  woensdag 13-11-2019 zijn wij even gesloten. 

Er worden bij Kom Eten regelmatig feestjes gevierd waardoor wij gesloten zijn voor regulier diner. Ons advies? Bel altijd even voor u komt. Bekijk ook onze openingstijden.

Reserveren

Nieuws

Reserveer nu voor Kerst

Reserveer nu voor Kerst

Kom Eten met Kerst: bekijk het Kerstmenu en reserveer direct. Wij zijn geopend op: 1e Kerstdag: woensdag 25 december 2019, ontvangst tussen 18.30 uur en 18.45 uur 2e Kerstdag: donderdag 26 december 2019, ontvangst tussen 18.30 en 18.45 uur Op beide Kerstdagen serveren wij een Kerstmenu van 6 gangen voor € 65,- p.p. (exclusief drankjes). […]

Continue Reading
Even dicht

Even dicht

Van woensdag 30-10-2019 tot  woensdag 13-11-2019 zijn wij even gesloten.  Wij zien u graag daarna weer! Direct reserveren Bekijk de aankomende edities van Kom Eten met een verhaal op zondag 17 november en zondag 24 november

Continue Reading
Kop-tot-kont-klassiekers: <br>Kom Eten met een verhaal

Kop-tot-kont-klassiekers:
Kom Eten met een verhaal

Chef-kok Kenneth van Kom Eten en Loek van Vliet, Keurslager slaan opnieuw de handen ineen voor dit slagersdiner! Een avond vol klassieke kop-tot-kont-gerechten, gemaakt met alle delen van het Livar Varken. Niet geschikt voor on-avontuurlijke eters…  Details: Zondag 24 november 2019 17.00 uur € 39,50 p.p. exclusief drankjes Reserveren? Mail: uw naam aantal personen en […]

Continue Reading

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close