Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220













Dinerkaart (impressie)

Bij Kom Eten zijn we niet alleen gek op vers, huisgemaakt en uit de streek: we vinden het ook belangrijk dat er zo min mogelijk verspild wordt. Daarom werken we nauw samen met onze leveranciers en passen we onze menukaart bijna dagelijks aan.

Daarbij is de beschikbaarheid van ingrediënten leidend. Zo proeft u de lekkerste gerechten, blijven wij scherp en doen we ook nog eens lekker duurzaam. Niet voor niets zijn wij lid van de Slow Food Chefs Alliantie en van Dutch Cuisine

Waar mogelijk gebruiken we de BBQ-smoker of de Bastard BBQ’s om de mooiste smaken uit onze producten naar boven te toveren.  

Iedere dag de website updaten met de nieuwste menukaart is jammer genoeg niet altijd haalbaar: bekijk daarom hier een impressie van de kaart en ontdek de actuele gerechten in het restaurant. En volg ons op Instagram voor de laatste updates!

Impressie Dinerkaart

Voorgerechten

Pompoensoep...

...Pompoensoep, pompoenpitjes, blauwe kaas

10.-

Coquille...

...Gebakken coquilles, prei, krokante kippenhuid, crème van ras el hanout

12.-

Gravad lax...

...Gemarineerde zalm, zoetzure bietjes, mosterdzaad, vadouvancrème

12.-

Slakken

...Slakken van Slow Escargots, blauwe kaas, kruidenboter

12.-

Eend...

...Ravioli gevuld met wilde eend, oude boerenkaas, sinaasappel-pompoensaus

12.-

 

Om verspilling tegen te gaan en omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is. Graag uw begrip hiervoor!

Hoofdgerechten

Knolsteak...

Vegetarisch

...Steak van knolselderij, cantharel, knolselderijcrème, gepofte tomaat

16.-

Heilbot...

Natuurlijk goede vis

...Heilbotfilet in krokant van cashew, pastinaakcrème, saffraansaus

18.-

Entrecote...

Kaag & Braassem Rund

...Gebakken entrecote, aardappeltaart, peperjus

18.-

Sukade...

Kaag & Braassem Rund

...Gekonfijte sukade, gestoofde ui, cantharel, bospeencrème

18.-

Buikspek...

Livar Varken

...Saté van buikspek, puree van zoete aardappel, atjar, seroendeng

18.-

Bijgerechten

Friet...

Altijd goed

Karel’s biofriet met mayonaise

4.-

Krieltjes...

Ouderwets lekker

Gekonfijte krieltjes

4.-

Salade...

Lekker vers

Frisse groene salade

4.-

Spruitjes...

Supergezond

In vadouvanboter gestoofde spruitjes

4.-

Groene groenten...

In het seizoen

Sperziebonen, boterbonen en snijbonen met peterselie en kaas

5.-

Wilt u komen eten met een groot gezelschap? Bekijk dan de mogelijkheden voor Kom Eten met….

 

Desserts

Karameltaartje...

Karameltaartje, framboos, peer, chocolade-ijs

8.50

Panna cotta...

Panna cotta van citroen, gemarineerde watermeloen, chocola, walnoot, bloedsinaasappel-sorbet-ijs

8.50

Crème brûlée...

Crème brûlée van lavendel, banaan-rum-ijs

8.50

Kaasplateau...

Lekker uit de streek

...met boerenkaas uit het Groene Hart en kaas van daarbuiten, vijgenbrood, chutney

11.50

Wijnkaart

Wijnkaart

Onze huiswijnen zijn heerlijk, maar we bieden meer keuze. Bekijk de wijnkaart en ontdek de mogelijkheden.

   Nieuwsgierig?

Alleen pin

Alleen pin

Ter bescherming van onze zaak en ons personeel kunt u vanaf 1 april 2019 bij Kom Eten uitsluitend met pin (of creditcard) betalen.

   Lees meer

Reserveren

Reserveren

Wilt u komen eten? Reserveer telefonisch via 071-501 2220 of boek uw tafel online.
Graag tot snel!

   Reserveren

Tweets

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close