Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220













Dinerkaart (impressie)

Bij Kom Eten zijn we niet alleen gek op vers, huisgemaakt en uit de streek: we vinden het ook belangrijk dat er zo min mogelijk verspild wordt. Daarom werken we nauw samen met onze leveranciers en passen we onze menukaart bijna dagelijks aan.

Daarbij is de beschikbaarheid van ingrediënten leidend. Zo proeft u de lekkerste gerechten, blijven wij scherp en doen we ook nog eens lekker duurzaam. Niet voor niets zijn wij lid van de Slow Food Chefs Alliantie

Waar mogelijk gebruiken we de BBQ-smoker of de Bastard BBQ’s om de mooiste smaken uit onze producten naar boven te toveren.  

Iedere dag de website updaten met de nieuwste menukaart is jammer genoeg niet altijd haalbaar: bekijk daarom hier een impressie van de kaart en ontdek de actuele gerechten in het restaurant. En volg ons op Instagram voor de laatste updates!

Impressie Dinerkaart

Voorgerechten

Asperges...

Vegetarisch

..carpaccio van asperges, radijs, blauwe kaas,
vanilledressing

12.-

Garnalen & asperge...

In het seizoen

...kroketje van garnalen en asperge, salade, mayonaise van zwarte knoflook

12.-

Gravad lax...

Natuurlijk goede vis

...in dille gemarineerde zalm, bietjes, mosterdzaadjes, zeekraal, crème fraîche

12.-

Coquille...

Lekker vers

...gebakken coquille, gepofte tomaat, schuim van langoustines, mayonaise van vadouvankruiden

12.-

Bresaola...

Lekker rundvlees

...bresaola, hazelnoot, oude boerenkaas, truffelmayonaise

12.-

Om verspilling tegen te gaan en omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is. Graag uw begrip hiervoor!

Hoofdgerechten

Knolschnitzel...

Vegetarisch

Schnitzel van knolselderij, oesterzwam, rode bietjes, knolselderijcrème

18.50

Roodbaars...

Natuurlijk goede vis

...roodbaarsfilet, bloemkool, oesterzwam, chimichurri

22.50

Eend...

Van de BBQ-smoker

...eendenborst in fivespices-kruiden gemarineerd, seizoensgroenten, bospeencrème

22.50

Lamsrack...

Van de BBQ-smoker

...lamsrack van de BBQ-smoker, asperges, kruidenboter

22.50

Smokehouse Proeverij...

Van de BBQ-smoker

...ontdek de smaken van de BBQ-smoker en kies voor de steeds wisselende proeverij. Per tafel te bestellen.

22.50

Al onze gerechten worden met een passend garnituur en friet geserveerd. Extra trek? U kunt friet met mayonaise bijbestellen voor 4.-.

Desserts

Choco-pindataartje...

Oh la la

Taartje van chocolade en pindakaas met kokos-rum-ijs

7.50

Aardbeientaartje...

Lekker lente

Aardbeientaartje met vanilleroom en aardbeien-ijs

7.50

Crème brûlée...

Altijd goed

Crème brûlée van kaneel met ruby-ijs

7.50

Kaasplateau...

Lekker uit de streek

...met boerenkaas uit het Groene Hart en kaas van daarbuiten, vijgenbrood, chutney

11.50

Wilt u komen eten met een groot gezelschap? Bekijk dan de mogelijkheden voor Kom Eten met….

Wijnkaart

Wijnkaart

Onze huiswijnen zijn heerlijk, maar we bieden meer keuze. Bekijk de wijnkaart en ontdek de mogelijkheden.

   Nieuwsgierig?

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste beschikken over het laatste nieuws? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief Kom Eten & meer.

   Schrijf direct in

Reserveren

Reserveren

Wilt u komen eten? Reserveer telefonisch via 071-501 2220 of boek uw tafel online.
Graag tot snel!

   Reserveren

Tweets

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close