Dinerkaart (impressie)
Bij Kom Eten zijn we niet alleen gek op vers, huisgemaakt en uit de streek: we vinden het ook belangrijk dat er zo min mogelijk verspild wordt. Daarom werken we nauw samen met onze leveranciers en passen we onze menukaart bijna dagelijks aan.
Daarbij is de beschikbaarheid van ingrediënten leidend. Zo proeft u de lekkerste gerechten, blijven wij scherp en doen we ook nog eens lekker duurzaam. Niet voor niets zijn wij lid van de Slow Food Chefs Alliantie en van Dutch Cuisine.
Waar mogelijk gebruiken we de BBQ-smoker of de Bastard BBQ’s om de mooiste smaken uit onze producten naar boven te toveren.
Iedere dag de website updaten met de nieuwste menukaart is jammer genoeg niet altijd haalbaar: bekijk daarom hier een impressie van de kaart en ontdek de actuele gerechten in het restaurant. En volg ons op Instagram voor de laatste updates!
Impressie Dinerkaart
Om verspilling tegen te gaan en omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is. Graag uw begrip hiervoor!
Wilt u komen eten met een groot gezelschap? Bekijk dan de mogelijkheden voor Kom Eten met….