Kom Eten - Kerkstraat 22 - 2355 AE Hoogmade  071-5012220

3 vragen aan Paulien, burgerBaas bij Kom Eten

1. Wat doe je precies als burgerBaas?

Ik ben samen met Kenneth eigenaar van Kom Eten en ik werk in de bediening in ons restaurant. Daarnaast regel ik veel achter de schermen qua administratie, personeel en pr & communicatie.

2. Wie/wat is jouw favoriete burger?

De Red Bastard is mijn favoriet: die jalapeño-pepers en huisgemaakte guacamole vind ik fantastisch!

3. Hoe geef jij de burger moed?

Volgens mijn collega’s praat ik vaak ‘in tegeltjesteksten’ dus ik vind het lastig om er maar één te kiezen… Als dat toch moet, ga ik voor ‘Het is de toon die de muziek maakt’. Dat is een spreuk waar je in de horeca iedere dag iets aan hebt!

‘Het is de toon die de muziek maakt’

Lees meer over Kom Eten of reserveer direct uw tafel en kom die Red Bastard proeven!

pop-in-restaurant-komburgerseten-burgers

 

Categories: Nieuws

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close